Csapatépítő disznóvágás
Egerszalók szívében rendezvénypincénk és hangulatos udvarunk kitűnő lehetőséget nyújt, hogy a vidéki hagyományos gasztronómia jeles eseményét , a disznóölést megidézzük.
A programot elsősorban október 1 és március 30 között ajánljuk, de igény szerint az év bármely időszakában rendelkezésre állunk.
A programot elsősorban október 1 és március 30 között ajánljuk, de igény szerint az év bármely időszakában rendelkezésre állunk.
SZOMBAT
A „Nagy” nap
7:00-kor megérkezik a böllérünk. A „jószág” életének utolsó pillanataiban, kegyeleti okokból csak a böllér vesz részt! ;)
7:30-kor a teraszon az első „kelési„ pálinka, bor kíséretével kezdetét veszi a disznótor a disznó feldolgozásával: perzselés, tisztítás, majd a felbontás. A vállalkozó szelleműek segítkezhetnek a folyamatokban, a kevésbé vállalkozóak, pedig lelkesedést nyerhetnek egy-két pálinka kíséretében.
Reggeli: sült vér , pecsenye
7:30-tól 21 óráig korlátlan pogácsa, forralt bor, pálinka, üdítő, házi készítésű szörp, ásványvíz és forró tea fogyasztása, közben reggeltől folyik a ,,disznólkodás”.
(13:00-kor kenyér melyet sertészsírral fogyaszthatnak vendégeink az ebéd előtt…)
15:00-kor svédasztalos ebéd, disznótoros finomságokkal.
Egy kis gyakorlati jó tanács: a zsíros ételek fogyasztásakor nincs jobb gyógyír a gyomornak, egy jóféle házi pálinka felhörpintésénél!
18-19:00-körül vacsora. Ekkorra már mindenki mindenkivel összeismerkedett, kellőképpen ráhangolódott a levezető bulira, nótázásra.
23:00 program zárás, vendégeinket ,,kóstolóval” és 1 palack ásványvízzel búcsúztatjuk
Program ára: kérem keressen minket elérhetőségeinken, vagy kérjen ajánlatot